- © Pavla Vacová, 2023
- Všechna práva vyhrazena
- www.gastrofrozen.cz
velikost cca 500 g, bez kůže, INLV,
pevné maso, bez glazury, kostí a chemie
v bylinko-česnekové krustě
předsmažené
velikost 100 g
mražený polotovar, 1 ks=50 g
Příprava: trouba 15–20 min./220 °C, konvektomat
15 min./180 °C/50% pára, pánev 10–15 min.
polotovar, rychlá příprava
stačí ohřát v konvektomatu či mikrovlnné troubě
Příprava: fritéza 3 min./160–180 °C,
konvektomat 15–18 min./200 °C,
pára 5–6 min./var, gril 6–8 min./mírný oheň
mražený polotovar
Příprava: trouba 20–25 min./220 °C,
konvektomat 15–18 min./200 °C